Rabu, 15 Februari 2012

HANGAT!! BLOGGER UMNO SENDIRI BIDAS AHLI PARLIMEN JERANTUT!!


J-post tergelak baca telatah blogger Umnoporno Wzwh yang secara terang mengutuk tindakan dan tingkahlaku Ahi Parilmen Jerantut Tengku Azlan.

J-post malas nak ulas banyak harap rakyat tengoklah sendiri cara-cara orang umno menghancurkan pemimpin mereka sendiri.
baca di bawah tulisan blogger pencacai tersebut:

Berita TV3 jam 8 malam tadi, bila DS Najib PM ditanya wartawan tentang isu Anwar Ibrahim memperkasa Israel yang mendapat tentangan pemimpin Islam di seluruh dunia.

DS Najib cakap," kita jangan comparmentalize pendapat dan pendirian kita...Palestin tahu pendirian kerajaan Malaysia. Jangan kita bercakap pendirian kita berlainan berdepan dengan group yang berlainan"

"Kita kena konsisten samada kita bercakap di Bachok atau di Jerantut...."

Pada WZWH agak menarik bila PM menyebut Jerantut. Bererti Jerantut dalam perhatian PM.

Dalam kepala DS Najib bila sentuh isu konsisten mengenai pendirian DS Najib teringat Jerantut.

Ahli politik Jerantut perlu pendirian yang konsisten dan firm jitu.

Jangan cakap berbelit-belit. Sekali tak mahu...sekali mahu.

Sekali merajuk...lepas tu harap orang pujuk.

Sekali tak nak bertanding...sekali nak bertanding pulak.

Tolak jawatan konon...nak jaga kawasan tapi satu apa pun tak buat.

Nak kuasa dan kedudukan tapi jaga kawasan malas.

Apa lagi mahu menjengok nikah kahwin, kematian dan malapetaka yang menimpa orang kawasan.

Jerantut tidak perlu ahli politik yang tidak konsisten sebegini.

Bila PM sebut Jerantut berkenaan isu pendirian ahli politik yang tidak konsisten...Apa maknanya?
-wzwh nak tengok blog tersebut  klik sini
 
 
ps: Mesej yang ingin disampaikan oleh blogger pencacai umno ini adalah bermaksud menyuruh Ahli Parlimen Jerantut Tengku Azlan mengundur diri pada pru 13 dan digantikan dengan perompak besar yang sangat terkenal dengan pembohong besar di kalangan pemimpin Umno Jerantut iaitu Wan Amizan Adun Tahan..
Ana yakin Jerantut Parlimen Jerantut milik Pakatan.. insyallah..

2 ulasan:

Awanama berkata...

adoiii dahh camnerrr..kalu dompokk lgee hancuss laaaaaa jantetttttt........

Awanama berkata...

Mana tak bidas Jerantut pasal ada YB DUN cakap tak konsisisten pada perjumpaan ketua cawangan baru-baru ini macam bukan wakil rakyat umno. Ada pulak ugut-ugut kalau tak jadi calon PRU nanti dia bertanding bebaS. kALAU GENTLEMAN KELUAR umno SEKARANG DARIPADA JADI pARasit dalam UMNO.